Win het vrijlaten van een zeehond! (winactie afgelopen)

In april gaan we de door ons geadopteerde zeehonden vrijlaten!

Zonder de betrokkenheid en steun van jou als lezer hadden we nooit zo’n grote bijdrage kunnen leveren aan het welzijn van deze zeehonden en daar willen we je voor bedanken. Daarom verloten we onder onze lezers 2x twee tickets op de vrijlaatboot. We varen naar een zandplaat, waar we van dichtbij de vrijlating van twee zeehonden meemaken. Een van de auteurs laat de door ons exclusief geadopteerde zeehond Theo vrij en een van de winnaars mag de lezerszeehond vrijlaten door de kist te openen.
Wil jij dat zijn?! Doe dan mee met de winactie!

Hoe kun je meedoen?

Koop een exemplaar van Aangespoelde Verhalen en stuur een e-mail naar: winactieAV@outlook.com met in de onderwerpregel je voor- en achternaam. Vermeld in het bericht ook een telefoonnummer of e-mailadres waarop we contact met je kunnen opnemen wanneer je een van de winnaars bent.

Delen van dit bericht = dubbel kans om te winnen! Als je meedoet aan de social media actie, plaats dan duidelijk x2 achter je naam in de onderwerpregel (voorbeeld: naam achternaam x2) en plaats in de e-mail de link naar het bericht op je social media kanaal waarop je het gedeeld hebt.

Tijdens deze bijzondere tocht ontmoet je een aantal van de auteurs en kun je jouw exemplaar laten signeren door hen!

WIST JE DAT:

We de lezerszeehond mogen vrijlaten omdat we met de boekverkoop maar liefst 10 zeehondenpups symbolisch hebben kunnen adopteren? Allemaal dankzij jouw steun! Zeehond Theo hebben we als schrijvers en organisatie geadopteerd via een extra donatie buiten de boekverkoop om.

De verhalenbundel Aangespoelde Verhalen met daarin 15 verschillende verhalen die zich op de Wadden afspelen is te koop via Droomvallei Uitgeverij: https://www.droomvalleiuitgeverij.nl/product/aangespoelde-verhalen-een-nieuwe-waddenbundel/ Bol.com en elke (online) boekhandel.

Recensies zijn o.a. te vinden op: https://www.hebban.nl/boek/aangespoelde-verhalen-elly-van-driel-2

Kijk voor meer achtergrondverhalen en informatie over de bundel, de adopties en vrijlatingen van de door ons geadopteerde zeehonden en het ontstaan van dit initiatief op: www.aangespoeldeverhalen.wordpress.com
Hier zijn ook de voorwaarden voor de verloting na te lezen.