Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Het idee

15 schrijvers, 15 verhalen, 1 bundel

Aanleiding
Na de enthousiaste reacties op de korte verhalenbundel Paal 15 besloten initiatiefneemster Marelle Boersma en uitgeverij Droomvallei opnieuw een samenwerking aan te gaan. Wederom werd er op social media een oproep geplaatst en al snel waren alle plekken gevuld.

Ameland
Eind juni was het zo ver. Maandag 24 juni verzamelden 15 auteurs zich bij groepshotel De Oranjerie in Buren, Ameland. In 4 dagen tijd zouden de schrijvers middels workshops en praktijkgerichte oefeningen een hechte groep vormen met een gezamenlijk doel: het uitbrengen van een bundel met korte verhalen. Aan het einde van de week was de basis gelegd en was het tijd om thuis hard aan de slag te gaan.

Gebundelde krachten
De kracht van zowel Paal 15 als Aangespoelde verhalen is samenwerken. Waar je als schrijver vaak gewend bent om alleen te werken, werk je nu met elkaar aan jouw verhaal. Samen werken aan ideeën, samen inspiratie opdoen en samen beter worden zodat we in november 15 mooie, krachtige, ontroerende verhalen kunnen bundelen.

Nu te bestellen
Hou jij ook van de Waddeneilanden, én wil je weten hoe de verhalen zijn geworden, bestel de bundel dan via uitgeverij Droomvallei.
De bundel kost 12,50 en van elk verkocht boek gaat 1 euro naar de zeehondenopvang.

Wie zijn de schrijvers?

Advertentie
%d bloggers liken dit: