Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

voorwaarden winactie

– Meedoen kan van 23 november 2020 tot 30 april 2021 door een e-mail te sturen naar winactieAV@outlook.com onder vermelding van ‘Loslaten‘. Vermeld in het e-mailbericht je volledige voor- en achternaam en het telefoonnummer of e-mailadres waarop we je kunnen bereiken mocht blijken dat je de winnaar bent.

– Deel je het winactie bericht op je social media, dan maak je dubbel kans. Als je meedoet aan de social media actie, plaats dan duidelijk X2 achter het onderwerp (dus ‘Loslaten x2‘) en voeg in de e-mail de link naar het bericht op je social media kanaal waarop je het gedeeld hebt toe.

-Jouw exemplaar van Aangespoelde Verhalen moet gekocht zijn vanaf de start en voor de sluitingsdatum van de winactie.

– De winnaar wordt uiterlijk één week (ca. 7 mei 2021) na sluiting van de winactie bekendgemaakt. Met de winnaar wordt contact opgenomen op het door hen doorgegeven telefoonnummer of e-mailadres, controleer dit dus goed.

-Je neemt jouw exemplaar van Aangespoelde verhalen mee naar de vrijlating als bewijs van aankoop en natuurlijk om deze te laten signeren door de aanwezige auteurs.

– Het moment van vrijlating wordt uiterlijk 1 á 2 weken van tevoren bekendgemaakt in verband met het genezingsproces van de zeehonden en de weersomstandigheden. Indien mogelijk wordt hierover overlegd met de winnaar. Mocht de winnaar zelf niet aanwezig kunnen zijn op de dag van de vaartocht, mag deze zijn ticket doorgeven aan een andere persoon naar eigen keuze. Wanneer de winnaar binnen 3 dagen na het bekendmaken van de definitieve datum geen plaatsvervanger heeft gevonden, vervalt de prijs en zal er een nieuwe loting plaatsvinden om een nieuwe winnaar te bepalen.

– De beoogde vrijlating is ca. 22 mei 2021, houdt hier alvast rekening mee in de agenda om niet voor verrassingen komen te staan. Dit alles in overleg met Zeehondencentrum Pieterburen. Mocht deze het nodig achten de vrijlating te verplaatsen naar een later tijdstip, zullen we dit communiceren naar de winnaar.

– Uiterlijk 1 week voor de vrijlating wordt bekendgemaakt welke auteurs aanwezig zullen zijn op de vaartocht.

– Wanneer je meegaat op de vaartocht onderteken je voorafgaand een privacyverklaring waarin je ons toestemming geeft om de op die dag genomen foto’s van jou te mogen gebruiken op de social media kanalen en websites van Aangespoelde Verhalen, de organisator, uitgeverij Droomvallei en de schrijvers. Dit kunnen foto’s van de vrijlating, meet & greet en de boottocht zijn. 

– De auteurs van de verhalenbundel Aangespoelde Verhalen en medewerkers van de uitgeverij zijn uitgesloten van deelname aan deze winactie.

– Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen, schade of het niet op tijd aanwezig zijn op de dag van de vrijlating.

– De tocht is vanwege veiligheidsredenen helaas niet geschikt voor minder validen.

– Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt door de organisatie bepaald d.m.v. loting. De uitslag kan niet worden aangevochten. 

Advertentie
%d bloggers liken dit: